Next : pizza time

/Alice


Hemma

Kom nyss hem, va ute och följde Dannie t bussen. Hon var här en stund, vi skulle egentligen plugga Geografi men Mailen var konstig och blablabla så de gick int. Roligt har inte tränat ett skit på geografi redovisningen och vi ska redovisa i morgon. Aja nu ska jag ta det lungt, fixa lite i rummet ( det är stökigt,standard) och kanske plugga lite om det går... Men puss
/Alice 




God Morgon


God Morgon!
Sovmorgon idag, nice slutar vid 14:30. Har fixat mig halvt ungefär så ska snart fixa klart mig innan jag går. Fixade naglarna igår röda men lill ´fingret blev fransk manikyr. Lite anurlunda men ganska fint.


My day

Annyeong!


Idga har jag varit i skolan och haft det bra ^^
Efter skolan så gick jag och Erica till Hemköp och köpte kycklings bitar till Erica och tre nötkräms godisar till mig och en vitamin dryck med äppel smak!
Super gott!
Efter det så gick jag hem och pysslade lite med min lille bror!
Sedan efter de åt vi väll middag.. Vi åt en god lax rätt! Och när vi ätit klart kom våra grannar ner och frågade om vi ville komma upp och fika, då tackade vi ja och tog med fika!
Så ja.. Nu sitter jag här och ska försöka göra min läxa ^^
Har en ganska tråkig läxa.. Man ska läsa massor och skriva långa, långa läsloggar.. ♥
Tyvärr så kommer jag inte kunna ladda upp dagens outfit idag. Jag får försöka hinna det i morgon!
Jag kommer blogga mycket mer när vi har fått en snygg design!
Jag har gjort en ful design i powerpoint.. Den är stökig och inte alls fin, så kommer inte visa den.
image description
Haha jag har en ny pose ^^
Den kallar jag för bläckfisken!!

Nya Saker

Hej!
Tänkte visa lite nya saker. Var inne på Gina i stan i fredags och då köpte jag en tröja på rean. Sen var jag och Tova (Tara) inne i stan igår och då köpte jag 2 (egentligen 3 men det var en aniktsmask, och den använde vi) saker. Tova köpte oxså några saker, men vet inte om hon ska visa dom. Ni kan ju kommentera om ni vill de så gör hon säkert de!
Tröja - Gina

Lösnaglar (dock har jag öppnat förpackningen på bilden) - In & Finn

Concealer - In & Finn






Sylisterna 2

Hej!

Alice here, kom hem från skolan för ungefär en timme sedan, har precis tittat klart på Stylisterna 2. Om ni inte har sett det kolla in det nu på : tv3play.se . Nu ska jag bara ta det lungt, och senare kanske jag ska fixa lite i rummet. Rätt så stökigt...
Pussen






Bloglovin

Annyeong!

Nu kan alla följa oss på Bloglovin! En Bloglovin symbol kommer finnas i menyn också!

Här
hittar du våran Bloglovin!


Who You Are

Hej!

Här kommer "Dagens Video", här kan vi lägga in musik, roliga videos och liknande.


Fettigt hår

Anneyong!




Vanessa Hudgens är en av dom som har ett sådant fint hår!

Tara här! Jag ska berätta och visa hur man kan fixa och trixa lite med håret.
Om du har fettigt hår så kan du köpa speciella schampoo och balsam.
Schampoot och balsamet som andra tipsar om heter Loreal Vitamino Color! Finns att köpa hos frisören. Men om man har ont om penar kan man också använda Elvitals Nutri Gloss Light (rosa förpackning med grönt) som också är bra mot fettigt hår.
Man ska då också duscha håret varje dag.

Jag hoppas det var ett bra tips!


Fixar Bloggen

Just nu fixas bloggen av Tova (Tara). Därför ser den just nu lite konstig ut. Denna headern som vi har just nu är bara tillfällig. Det kommer en super snygg lite senare!

Puss, Alice




Våran dag

Hej!

Dagen idag tillbringades med Tova (Tara). Hon mötte upp mig vid tåget runt 11-tiden, vi åkte in till stan och tittade i några affärer b.l.a Hollister, Bik Bok mm. Sen åkte vi hem till Tova och åt lite Kina mat, gott! Sen körde på en spa dag, mysigt ju! Med fotbad, ansiktsmask och sånt. Sen har vi oxså fotat fixat och planerat bloggen, så det kommer bli as bra en fin design mm. Dock kan de ta ett tag innan den kommer men men det som väntar på något gott väntar aldrig för länge, eller hur ;) *blink*

Pussar, Alice.




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0